K Kamil07 Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Beyler APU sistem kullanıyorum. Anakartımın üstüne sarı ışık yaklaşık 4-5 saniyede bir yanıp sönüyor. Nedenini bilen var mı?
Beyler APU sistem kullanıyorum. Anakartımın üstüne sarı ışık yaklaşık 4-5 saniyede bir yanıp sönüyor. Nedenini bilen var mı?
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #2 Kamil07 dedi: Beyler APU sistem kullanıyorum. Anakartımın üstüne sarı ışık yaklaşık 4-5 saniyede bir yanıp sönüyor. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse fotoğraf atsanız? Daha sistemi yazmamışsınız, anakart üstünde 1001 tane ışık var. Artı 0 Eksi
Kamil07 dedi: Beyler APU sistem kullanıyorum. Anakartımın üstüne sarı ışık yaklaşık 4-5 saniyede bir yanıp sönüyor. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse fotoğraf atsanız? Daha sistemi yazmamışsınız, anakart üstünde 1001 tane ışık var.
KS KS K Kamil07 Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #3 FlexR dedi: Hocam mümkünse fotoğraf atsanız? Daha sistemi yazmamışsınız, anakart üstünde 1001 tane ışık var. Genişletmek için tıkla... ASUS B450M-K II model anakart fotoğraf atamıyorum, ışık ekran kartı slotundan ve sol alt kısımlarda yanıyor. Artı 0 Eksi
FlexR dedi: Hocam mümkünse fotoğraf atsanız? Daha sistemi yazmamışsınız, anakart üstünde 1001 tane ışık var. Genişletmek için tıkla... ASUS B450M-K II model anakart fotoğraf atamıyorum, ışık ekran kartı slotundan ve sol alt kısımlarda yanıyor.