3 393692 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 105 25 Ağustos 2022 #1 Öncelikle herkese merhaba, benim Acer A315-42G laptopum var içerisinde Vega 8 Graphics ve Radeon 540X var. Vega benim RAM'in 2 GB kısmını kullanıyor ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Vega 8 GB kullanımını nasıl düşürebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2022
Öncelikle herkese merhaba, benim Acer A315-42G laptopum var içerisinde Vega 8 Graphics ve Radeon 540X var. Vega benim RAM'in 2 GB kısmını kullanıyor ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Vega 8 GB kullanımını nasıl düşürebilirim?
Follrex Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 BIOS üzerinden çok kolay bir şekilde yapılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
BIOS üzerinden çok kolay bir şekilde yapılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et