APU sistemde ekran kartı oyundan atıyor

MehmetKalle1

Hectopat
Daha fazla  
APU sistem kullaniyordum 1 senedir hiçbir sıkıntısi yoktu. Yalniz son birkaç aydir oyunlardan atiyordu. Dedim bunu Windows 11 yapayım hem deneyimlemis olurum hem de belki gider dedim yaptim ama gitmedi. Format atayim dedim flash diye anakart MBR formati flash istiyormus ben baska biriyle kurmusum. PC'yi yeniden baslattigimda F12'ye bastim boot menuydu sanirim adi oradan flashi seçince kuruldu yine Windows 10 yani. Belki ondan olabilir biraz BIOS ayarlarıyla oynadim Windows 11 icin, daha sonra bu AMD'nin tum suruculeri silme diye programi falan varmis onlari falan da yaptım duzelmedi. Sorun benim bu yaptiklarimdan birinde mi yardımcı olur musunuz?

olay görüntüleyicisinden baktım application error 1000 hatası veriyormuş bu siteden baktım bir kişi ram mhzsini düşürerek çözmüş bende 3200den 2666 ya mı ne aldım normalde mk11 de clasic towerda (en küçük) tam bir şekilde oynayamadan atardı bu sefer bitirebildim eğer sorun devam ederse yazarım belki sizde sorunu böyle çözebilirsiniz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…