APU sistemde GPU bozulur mu?

Sanj1

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba. APU sisteme geçmeyi düşünüyorum ve aklıma bir şey takıldı. Dahili GPU'nun arızalanması mümkün mü? Arızalanırsa ne gibi sebepleri olabilir?

Daha önce böyle bir durum gormedim hiç, boyle bir sorun yaşayanda duymadım. İşlemci bozulmadığı sürece bir şey olacağını sanmıyorum ki işlemcide öyle kolay kolay bozulabilecek bir parça degil. İdarelik APU sistem kullanılabilir fakat tatmin edici performans vermez, harici GPU'larin bile çoğu tatmin etmiyor artık.

Evet arızalanabiliyor(çizgi ekran, benek benek ekran vs oluyor) daha önce 2 adet konu görmüştüm bulursam ekleyeceğim.

Bir tanesi bu, diğerini bulamadım.

Son düzenleme:
Daha önce böyle bir durum gormedim hiç, boyle bir sorun yaşayanda duymadım. İşlemci bozulmadığı sürece bir şey olacağını sanmıyorum ki işlemcide öyle kolay kolay bozulabilecek bir parça degil. İdarelik APU sistem kullanılabilir fakat tatmin edici performans vermez, harici GPU'larin bile çoğu tatmin etmiyor artık.

4650G kullanacağım hocam. Rekabetçi oyunlar için yeterli fazlasıyla. Günümüz 3A oyunlarında 30 FPS yeterli benim için, zaten pek 3A oyun oynamam. Gelecekte zaten yeterli olmayacaktır.

4650G kullanacağım hocam. Rekabetçi oyunlar için yeterli fazlasıyla. Günümüz 3A oyunlarında 30 FPS yeterli benim için, zaten pek 3A oyun oynamam. Gelecekte zaten yeterli olmayacaktır.

Vega 7 GPU'ya sahip, onun yerine oyun icin Vega 11'e sahip 3400G düşünülebilir uzun vadede harici GPU alınmayacaksa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı