YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 20 Nisan 2021 #1 APU sistem toplayacağım. 75Hz monitör almayı düşünüyorum. Acaba APU sistemlerde monitöre overclock atılabiliyor mu?
APU sistem toplayacağım. 75Hz monitör almayı düşünüyorum. Acaba APU sistemlerde monitöre overclock atılabiliyor mu?
YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 20 Nisan 2021 #2 Alay etmek yerine hayır diyebilirdin.
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 20 Nisan 2021 #3 Monitörün overclock kapasitesinin, sistemin APU olup olmadığıyla bir alakası yok. Monitörün kendisi Overclock'a elverişli ise yapılıyordur.
Monitörün overclock kapasitesinin, sistemin APU olup olmadığıyla bir alakası yok. Monitörün kendisi Overclock'a elverişli ise yapılıyordur.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 20 Nisan 2021 #4 YEGÜNGÖR dedi: Alay etmek yerine hayır diyebilirdin. Genişletmek için tıkla... Ne alayı estağfurullah hocam Google a daha yazarken bunun cevabını görürdün zaten...
YEGÜNGÖR dedi: Alay etmek yerine hayır diyebilirdin. Genişletmek için tıkla... Ne alayı estağfurullah hocam Google a daha yazarken bunun cevabını görürdün zaten...
YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 20 Nisan 2021 #5 R.B.D dedi: Ne alayı estağfurullah hocam Google a daha yazarken bunun cevabını görürdün zaten... Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anladım.
R.B.D dedi: Ne alayı estağfurullah hocam Google a daha yazarken bunun cevabını görürdün zaten... Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anladım.