APU sistemde RAM neden önemlidir ?

Cryptic

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Electronic Hardware Design Engineer
Arkadaşlar 7850K işlemci almayı düşünüyorum.

• İçindeki GPU'nun normal ekran kartlarına kıyasla ne eksileri olur?
  • APU almak bana bir şey kaybettirir mi?
  • Normal ekran kartlarındaki gibi bellek ve bit değerleri yok sanırsam. Bu bir sorun olmaz mı?
Sanırım bu yüzden APU sistem için ramler 2133 Mhz frekanslı öneriliyor. Ram olarak bunu düşünüyorum : Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Pro Ddr3 2133Mhz Cl9 Kırmızı Soğutuculu Ram - Vatan Bilgisayar . Önerileriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yok mu yardımcı olabilcek biri arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
7850K'nın içinde R7 250 var.
APU sistem alacaksanız ilerde ekran kartı veya CF ile performansını yükseltebilirsin.

İşlemcinin içinde bulunan GPU RAM'den kendine yeteceği kadar alır. Onun için ne kadar yüksek RAM olursa o kadar iyidir.

APU sistemle tüm oyunları oynarsın.

Çünkü, GPU + CPU diye geçen APU işlemciler, gücünü RAM'dan alır. RAM frekansı ne kadar yüksek olursa, performansa direk etki eder bu. Onun için RAM miktarı ve frekansı oldukça önemlidir. Onun haricinde tek modül RAM almanı önermem. Çift kanal çalışması için dual kit RAM almalısın. Bu da performansa etki ediyor, hem de daha az ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı