SHaWK Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 20 Ocak 2022 #1 RAM forza Cl18 3200mhz Ekran kartı vega 6 radeon graphics Anakart Galax B450-M İşlemci AMD ryzen 3 4300 Ge VRAM arttırmak için internetten araştırdım BIOS'dan integrated Graphics Auto'dan Force alınıyor. Uma frame buffer sizedan ayarlanıyor BIOS'dan integrated Graphics'den Auto'dan Force'a alınmıyor, değişmiyor. Uma da değişmiyor. Sorunu anlayamadım.
VRAM arttırmak için internetten araştırdım BIOS'dan integrated Graphics Auto'dan Force alınıyor. Uma frame buffer sizedan ayarlanıyor BIOS'dan integrated Graphics'den Auto'dan Force'a alınmıyor, değişmiyor. Uma da değişmiyor. Sorunu anlayamadım.
KS KS SHaWK Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 20 Ocak 2022 #11 Yener K. dedi: Hocam, her şey VRAM de değil. Dediğim gibi zaten 4 GB VRAM işleyecek kadar güçlü değil. Dediğim gibi oyunlarda da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hocam, her şey VRAM de değil. Dediğim gibi zaten 4 GB VRAM işleyecek kadar güçlü değil. Dediğim gibi oyunlarda da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.