APU sisteme ayrıca ekran kartı takılır mı?

Bu kartlar 4k ekran kartı değil hocam, 4k monitörünüz yoksa zaten o çözünürlüğe alamazsınız. Grafik kalitesini artırabilirsiniz sadece.
Monitörüm 4 k destekliyor ve oynamak istediğim oyunu 4k da oynamak istediğimde fps im çok düşük kalıyor ve oyunu oynayamıyorum.Benim ekran kartı almamın sebebi de zaten bu.4 k çözünürlükte yüksek fps le oynamak.teşekkürler

@dkaya26
Hocam bu işlemci gördüğüm kadarıyla Rtx 4070'de besleyebiliyormuş, yine de almadan önce iyice araştırın, net bir bilgi bulamadım ben.

@dkaya26
Hocam bu işlemci gördüğüm kadarıyla Rtx 4070'de besleyebiliyormuş, yine de almadan önce iyice araştırın, net bir bilgi bulamadım ben.
tamamdır teşekkürler size mesaj göndereceğim kasayı açtığım zaman

@dkaya26
Beslenmeden değil 4 k demiş. Vram yetmez belki fakat besleme açısından 4070 S bils besler.
İşlemci zaten 100 olmaz tanım amaçlı dedim. Sizin anlattığınız açıklayıcıydı ama olurda anlamaz diye azıcık açıkladim. Darboğaz in tanımı zaten işlemcinin ekran kartını besleyememesi. Bunuda 100 kullanım ile açıkladım.

16 gb ram var amd ryzen 7 5700 g ile 4k oyun oyun oynatan dar boğaz yapmayan bir ekran kartı arıyorum. Sizin öneriniz nedir?(bütçe 10.000 tl civarları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…