yusufxr Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 255 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #11 EnesTkt dedi: 5600G RX 6600 rahatça besler darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... Toprak koç
EnesTkt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #12 Evet RX 6600 tam F/P kart 3060 dengidir 1080p ultrada 60FPS üstü alırsınız çoğu oyunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet RX 6600 tam F/P kart 3060 dengidir 1080p ultrada 60FPS üstü alırsınız çoğu oyunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ponçuk Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #13 enesemrullah dedi: Bütçe sıkıntılıydı. Ekran kartını yılbaşından sonra her şeye zam geleceğinden aradan çıkarmak istediğim için almayı düşünüyorum. Sizce alacağım kart ahım şahım bir performans değişikliği yaratır mı? Kartı yılbaşından sonra gelecek zamlar yüzünden alıp aradan çıkarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam RTX 3060 ile neredeyse kafa kafaya bir kart alacağınız ekran kartı. Elbette ki mevcut Vega 8 grafik brimi ile RX 6600'ün performans farkını her oyunda hissedeceksiniz bazı minimumda açılmayan oyunları ultrada oynayacaksınız. Son düzenleme: 2 Aralık 2022
enesemrullah dedi: Bütçe sıkıntılıydı. Ekran kartını yılbaşından sonra her şeye zam geleceğinden aradan çıkarmak istediğim için almayı düşünüyorum. Sizce alacağım kart ahım şahım bir performans değişikliği yaratır mı? Kartı yılbaşından sonra gelecek zamlar yüzünden alıp aradan çıkarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam RTX 3060 ile neredeyse kafa kafaya bir kart alacağınız ekran kartı. Elbette ki mevcut Vega 8 grafik brimi ile RX 6600'ün performans farkını her oyunda hissedeceksiniz bazı minimumda açılmayan oyunları ultrada oynayacaksınız.
enesemrullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 11 2 Aralık 2022 #14 Kartı sipariş verdim . Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 2 Aralık 2022 #15 enesemrullah dedi: Kartı sipariş verdim . Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın inşallah
enesemrullah dedi: Kartı sipariş verdim . Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın inşallah
Ponçuk Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #16 enesemrullah dedi: Kartı sipariş verdim . Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullanın şimdiden hayırlı olsun.
enesemrullah dedi: Kartı sipariş verdim . Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullanın şimdiden hayırlı olsun.