APU Sisteme Ekran Kartı Nasıl Takılır?

Başlıkta belirttiğim gibi hayatımda ilk defa ekran kartı takacağım, öncelikle BIOS'dan APU'mu 1 GB VRAM'den 2 GB VRAM'e yükselttim. O sırada "integrated graphic divaced" gibi bir şeyi değiştirmiştim Technopat videosuna bakıp. BIOS ayarlarını defaulta getirmem lazım mı?
Ekran kartını aldıktan sonra yapacaklarımı adım adım anlatır mısınız? Kartı takmayı biliyorum bir tek bilgisayardan bir şey yapmam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Direkt ekran kartını takın ve sürücüleri yükleyip kullanmaya başlayın. Eğer kullanılabilir RAM değerini düşük görürseniz yaptığınız işlemi geri alırsınız. Muhtemelen başka bir işlem yapmaya gerek kalmayacak.
Direkt ekran kartını takın ve sürücüleri yükleyip kullanmaya başlayın. Eğer kullanılabilir RAM değerini düşük görürseniz yaptığınız işlemi geri alırsınız. Muhtemelen başka bir işlem yapmaya gerek kalmayacak.

Çözüm
DDU ile APU’nun driverını kaldırmama gerek yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı