L Lerries Decapat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 2 25 Kasım 2018 #1 5 ay kadar önce bir APU sist:em toplamıştım ve geçen cuma indirim sebebiyle bir ekran kartı siparişi verdim. Aklımda 2 soru var -Yeni ekran kartını takınca algılaması için bir şey yapmam gerekir mi? -APU'ya verdiğim 2 GB RAM'i nasıl geri alırım? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2018
5 ay kadar önce bir APU sist:em toplamıştım ve geçen cuma indirim sebebiyle bir ekran kartı siparişi verdim. Aklımda 2 soru var -Yeni ekran kartını takınca algılaması için bir şey yapmam gerekir mi? -APU'ya verdiğim 2 GB RAM'i nasıl geri alırım? Şimdiden teşekkür ederim.
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 25 Kasım 2018 #2 Sürücüsünü kuracaksın. İstersen kutunun içinden çıkan CD ile ya da internet sitesinden. Zaten APU devre dışı kalacağı için 2 GB RAM yine gelmiş olacak. Gelmez ise yazarsın bu konuya. Bu arada monitör bağlantısını ekran kartından yapacaksın unutma.
Sürücüsünü kuracaksın. İstersen kutunun içinden çıkan CD ile ya da internet sitesinden. Zaten APU devre dışı kalacağı için 2 GB RAM yine gelmiş olacak. Gelmez ise yazarsın bu konuya. Bu arada monitör bağlantısını ekran kartından yapacaksın unutma.