S Simo Hayha Ziyaretçi 4 Nisan 2014 #1 Evet arkadaşlar apu işlemciye ekran kartı taktığımızda nasıl bir performans artışı olur ? Ya da olur mu ?
Evet arkadaşlar apu işlemciye ekran kartı taktığımızda nasıl bir performans artışı olur ? Ya da olur mu ?
R ReLaXıoN Hectopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 176 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2014 #2 Eğer R7 240 veya 250 takarsan fpsye etkisi olur.Ama eğer başka bir kart takarsan entegreli olan ekran kartı pasif duruma geçiyor diye biliyorum.Yani sadece taktığın ekran kartı ve işlemci aktif oluyor.
Eğer R7 240 veya 250 takarsan fpsye etkisi olur.Ama eğer başka bir kart takarsan entegreli olan ekran kartı pasif duruma geçiyor diye biliyorum.Yani sadece taktığın ekran kartı ve işlemci aktif oluyor.
HelpFullMaster2 Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci EvelALLAH 4 Nisan 2014 #3 Israf olur kisaca
S Simo Hayha Ziyaretçi 4 Nisan 2014 #4 Yapacağımdan değilde, meraktan sormuştum zaten. Teşekkür ederim.