APU sisteme ekran kartı tavsiyesi

C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar;
Apu sistem var a10 7850k
Bu sisteme ekran kartı ve güç kaynaklı kasa almak istiyorum. Şimdiden bütçe olarak 1100-1200₺. Malum dolar biraz yükseldi biraz düşünce almayı planlıyorum ortalama 1000 tl.
Ben kendi aklımca amd bir ekran kartı alırsam işlemci m'le birlikte daha iyi verim alacağımı düşünüyorum. Sizin fikirleriniz önerileriniz nedir ?
Ben ekran kartı ve kasa beğendim. Bunlar uyumlu olur mu ? Bu kasanın 550 watt 80+ olan var tercihim o dur fiyatı biraz daha ucuz ekran kartı nı güç kaynağı dar boğaz eder mi ?
Yada güç kaynağı ayrı kasa ayrımı alsam kararsızım sizin yardımlarınızı bekliyorum.
Benim Seçtiğim;
Dediğim Gibi Bu kasanın 550 watt olanı var onuda söylerseniz sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence güzel seçimler yapmışsınız ekran kartından çok güzel performans alırsınız fakat amd ile daha yüksek performans verecek diye bir şey yok malesef yine de fiyatına göre en iyi kart bence, rakibi gtx960'ı çoğu oyunda solluyor.

AMD işlemci kullanıyorsun diye AMD ekran kartı alman daha yüksek performans almanı sağlamaz Yanlış bir düşünce bu.
Elindeki para ile en yüksek performans kart hangisi ile onu almalısın, gerekirse NVDIA tarafında da olabilir.

Güç kaynağı olarak 650W modeli almanı öneririm, 550W ile de çalışır sıkıntısızca ancak 650'lik alırsan ilerleyen zamanlarda da her türlü ihtiyacınız karşılar.
Arada çok fiyat farkı da yoktur, mutlaka 650W alırdım ben.

Eğer bütçeni aşıyor ise daha alt seviye ancak +80P güç kaynağı bulunan bu kasayı öneririm.
www.vatanbilgisayar.com: Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
İçerisindeki güç kaynağı o kart için yeterli ve kaliteli ancak kasası çok ahım şahım değil gördüğün gibi.

Bizzat kendi arkadaşıma da 280X ekran kartının yanında aldırdığım kasadır, fazla oynaşmayacaksan işini görür fazlasıyla.

Bence sizin önerdiğiniz kasa daha iyi zaten görünüşü bir yere kadar benim için önemli olan soğutması ve güç kaynağının ekran kartını karşılaması. Kasa olarak bunu alabilirim ekran kartı olarak seçtiğim ekran kartı iyimi dir sizce farklı bir şey önerir misiniz? Hazır sizi yakalamışken Sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…