S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 23 Aralık 2020 #11 Hocam RAM'ın bir kısmını yiyebiliyor bende 8 GB RAM'im vardı şu an 7.15
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 23 Aralık 2020 #12 Mantıklı olabilir. Ya da sistemi tamamen elden çıkartıp sadece işe yarar şeyleri kullanmak da mantıklı olabilir.
Mantıklı olabilir. Ya da sistemi tamamen elden çıkartıp sadece işe yarar şeyleri kullanmak da mantıklı olabilir.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 23 Aralık 2020 #13 Shaw Dickerson dedi: Hocam RAM'ın bir kısmını yiyebiliyor bende 8 GB RAM'im vardı şu an 7.15. Genişletmek için tıkla... Doğal bir şey. APU işlemci bu. RAM'dan kullanır.
Shaw Dickerson dedi: Hocam RAM'ın bir kısmını yiyebiliyor bende 8 GB RAM'im vardı şu an 7.15. Genişletmek için tıkla... Doğal bir şey. APU işlemci bu. RAM'dan kullanır.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 23 Aralık 2020 #14 TeknoHe dedi: Doğal bir şey. APU işlemci bu. RAM'dan kullanır. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de zaten bunu belirttim.
TeknoHe dedi: Doğal bir şey. APU işlemci bu. RAM'dan kullanır. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de zaten bunu belirttim.
H HeyBeauu Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 185 23 Aralık 2020 #15 Bazinga Physicist dedi: Mantıklı olabilir. Ya da sistemi tamamen elden çıkartıp sadece işe yarar şeyleri kullanmak da mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu da mantıklı geldi şuan bana ama, psu'm hariç hiçbir şeyim işe yaramaz sanırım Shaw Dickerson dedi: Hocam RAM'ın bir kısmını yiyebiliyor bende 8 GB RAM'im vardı şu an 7.15 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten APU sistem alırsam 8+8 yaparım diye düşünüyorum.
Bazinga Physicist dedi: Mantıklı olabilir. Ya da sistemi tamamen elden çıkartıp sadece işe yarar şeyleri kullanmak da mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu da mantıklı geldi şuan bana ama, psu'm hariç hiçbir şeyim işe yaramaz sanırım Shaw Dickerson dedi: Hocam RAM'ın bir kısmını yiyebiliyor bende 8 GB RAM'im vardı şu an 7.15 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten APU sistem alırsam 8+8 yaparım diye düşünüyorum.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 23 Aralık 2020 #16 HeyBeauu dedi: Hocam bu da mantıklı geldi şu an bana ama, PSU'm hariç hiçbir şeyim işe yaramaz sanırım . Hocam zaten APU sistem alırsam 8+8 yaparım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 120 GB SSD alınıp eski depolama diskinizi kullanmaya devam edebilirsiniz bence.
HeyBeauu dedi: Hocam bu da mantıklı geldi şu an bana ama, PSU'm hariç hiçbir şeyim işe yaramaz sanırım . Hocam zaten APU sistem alırsam 8+8 yaparım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 120 GB SSD alınıp eski depolama diskinizi kullanmaya devam edebilirsiniz bence.