APU sisteme RTX 3060 takılır mı?

hzluxe

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, öncelikle bilgisayardan çok anlayan biri değilim. APU bilgisayarım var, 2020'de almıştım ve oyun oynarken sürekli olarak dropla karşılaşıyorum; bilgisayar donuyor ve bir süre hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayarda bir süre bekliyorum ve yine aynı şekilde donuyor; mouse imleci yavaşlıyor, takıla takıla gidiyor ve bilgisayardan ses geliyor.

Sürekli olarak bu durum yaşandığından garantiye yolladım; sadece RAM'leri değiştirdiler fakat bilgisayarda değişen bir şey yok, aynı şekilde donuyor ve kasıyor. Ben de eğer ekran kartı takarsam bu sorunun çözüleceğini düşündüm, sizce düzelir mi ve FPS olarak bir artış sağlar mıyım? Bilgisayar özelliklerim aşağıdaki şekilde; RTX 3060 ekran kartı takmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_4.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 34

Çift kanal 8+8 RAM yap asla o sorunlarla karşılaşmazsın çift kanal APU'nun mamasıdır.

Çift kanal 8+8 RAM yap asla o sorunlarla karşılaşmazsın çift kanal APU'nun mamasıdır.
sistem özelliklerini yanlış attım bu şekilde ve dediğin şeyi nasıl yapabilirim detaylı anlatabilir miydin

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_4.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 34

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_5.png
    20,4 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_1.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 28
Bu şekilde gözüküyor 20k bütçem var bilgisayar bu şekilde donduğu için satıp yenisini almayı dahi düşünüyorum

Eğer satmayı düşünüyor isen 25 bine AM5 6650XT, 26 bine 4060 AM5 sistemler var.
Satmakla uğraşmak istemiyor isen 5 5600 al. Ekran kartı olarak da 4060 bakabilirsin. Benim önerim AM5 sistemler olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…