APU sistemle yayın açılabilir mi?

Noah.Clark

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 2200G 12 GB Ram 120 GB SSD 1.5 TB HDD
Meslek
Bilgisayarcı
PC toplama konusunda kademeli olarak gidiyorum fakat aldığım makineyle ben yayın açmak istiyorum. Bir sorun yaşar mıyım? Yayın esnasında ciddi anlamda kasma donma olur mu?

Hem oyun hem de yayın yapmak bence çok zor gibi.

Asıl amacım oyun yayını değil zaten, ekran kartı aldıktan sonra yapabilirim oyun yayınlarını. Onun haricinde normal yayın yapabilir miyim? Benim derdim o.
Ne oynayacağını bağlı sistemini yazabilir misin?
Ryzen 3 2200G İşlemci 8GB Ram. Oyun, ekran kartı aldıktan sonra.

Normal sohbet yayını yapabilirsin elbette oyunda oynarsın ama hangi oyun yayını yapmak istediğini söyler misin?

Çok oyun oynamak istersem eğer o sistemde LoL oynayabilirim. Veya Need for Speed world. Ki bu oyunlar zaten öyle aşırı yüksek sistem gereksinimi istemeyen oyunlar.

Veya GeForce NOW üzerinden oynayabilirim.

Ekran kartı GTX 1050 Ti veya GTX 1060 Super gibi kartlar alabilirsin hatta daha iyileri rahatça yayın yaparsın.

Çok oyun oynamak istersem eğer o sistemde LoL oynayabilirim. Veya Need for Speed world. Ki bu oyunlar zaten öyle aşırı yüksek sistem gereksinimi istemeyen oyunlar.

Veya GeForce NOW üzerinden oynayabilirim.

Dediğin oyunları oynayıp yayın yapabilirsin ama RAM eklemesi yapmanı tavsiye ederim 16 GB RAM APU sistemde çok önemli.

Ekran kartı GTX 1050 Ti veya GTX 1060 Super gibi kartlar alabilirsin hatta daha iyileri rahatça yayın yaparsın.

Dediğin oyunları oynayıp yayın yapabilirsin ama RAM eklemesi yapmanı tavsiye ederim 16 GB RAM APU sistemde çok önemli.

Anladım... Anlaşılan 2 ay benim yemek yememem lazım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı