Yaşar Koruroğlu Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ocak 2021 #1 Yetersiz bilgi vermek Arkadaslar APU sistemde ekran karti yok ama driver falan var mı? Varsa nasıl kurulur APU driver? Yardimlarinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2021
Arkadaslar APU sistemde ekran karti yok ama driver falan var mı? Varsa nasıl kurulur APU driver? Yardimlarinizi bekliyorum.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Ocak 2021 #2 İşlemcinizi yazar mısınız?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 12 Ocak 2021 #3 Buradan işlemci modeli yazılır ve indirilir. O sistemde iGPU olur ve onun da sürücüsü olur. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
Buradan işlemci modeli yazılır ve indirilir. O sistemde iGPU olur ve onun da sürücüsü olur. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
Yaşar Koruroğlu Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ocak 2021 #4 EZİC AJANI dedi: İşlemcinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin arkadaslar bilgisayari daha almadigim için kesin bilgi veremedim ve ceza yedim yardiminiz için sağ olun.
EZİC AJANI dedi: İşlemcinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin arkadaslar bilgisayari daha almadigim için kesin bilgi veremedim ve ceza yedim yardiminiz için sağ olun.