ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #11 Akif dedi: Hayırlı olsun. Everest kasanın kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Beklemediğim kadar iyi. Hiç sıkıntı çıkarmadı bana. Tabiki bir Corsair kadar iyi değil ama fiyatına göre muhteşem!
Akif dedi: Hayırlı olsun. Everest kasanın kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Beklemediğim kadar iyi. Hiç sıkıntı çıkarmadı bana. Tabiki bir Corsair kadar iyi değil ama fiyatına göre muhteşem!
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Haziran 2014 #12 baykalokan, vay be. İlk kez Everest bir ürün için kusursuz ve olumlu bir yorum görüyorum.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #13 Akif dedi: baykalokan, vay be. İlk kez Everest bir ürün için kusursuz ve olumlu bir yorum görüyorum. Genişletmek için tıkla... Şaşıran bir tek sen değilsin. Bende hala şok içerisindeyim zaten. Bu arada anakartı tamamen paketledim yeni gibi oldu. Alırlar değil mi garantiye? Daha dün akşam Karşıyaka'dan aldık.
Akif dedi: baykalokan, vay be. İlk kez Everest bir ürün için kusursuz ve olumlu bir yorum görüyorum. Genişletmek için tıkla... Şaşıran bir tek sen değilsin. Bende hala şok içerisindeyim zaten. Bu arada anakartı tamamen paketledim yeni gibi oldu. Alırlar değil mi garantiye? Daha dün akşam Karşıyaka'dan aldık.
Y ynsbyrk Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 277 15 Haziran 2014 #14 Hayırlı olsun inşallah iyi yıl(lar) geçirirsin sisteminle.
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 15 Haziran 2014 #15 Hayırlı olsun.