Merhabalar, oyun için uygun fiyatlı bir sistem toplayacağım. Bütçem 1400 TL civarında. Bu toplanılan iki sistemden hangisi daha yüksek FPS ve performans verir, neden? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bence artık I3 alınmaz. Hani en azından X4 860K'da O.C desteği ve 4 çekirdek var. I3 4 çekirdek gibi çalışıyor fakat onlar mantıksal işlemciler. Yani gerçek bir 4 çekirdek kadar değil. Benim düşüncem budur. Bende I3 kullanıyorum. Param denkleşsin hemen satacağım ve I5 alacağım.
Bence artık I3 alınmaz. Hani en azından X4 860K'da O.C desteği ve 4 çekirdek var. I3 4 çekirdek gibi çalışıyor fakat onlar mantıksal işlemciler. Yani gerçek bir 4 çekirdek kadar değil. Benim düşüncem budur. Bende I3 kullanıyorum. Param denkleşsin hemen satacağım ve I5 alacağım.
İllaki AMD işlemci alınacaksa Zen beklenmeli. FX serilerini almak ölü yatırım olur. Nm değerleri çok fazla ve daha çok ısınıyor. Ama Zen çok iddialı geliyor. Bence beklenemeye değer. Şu anda İntel liderlik koltuğunda. Zen çıktığında o zaman çok iyi bir rekabet olacak.