APU'ya Ayrılan RAM'i İptal Etme

Kerim Özkan

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi akşamlar öncelikle, 1 ay kadar önce APU sistem topladım. Şu anda ekran kartı aldım ve taktım. Hiçbir şeyde problem yok ancak işlemcinin dahili grafik kartı hala 1GB RAM kullanıyor. Bunun kullandığı RAM'i nasıl iptal edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoda yükseltme işlemi yapılıyor. Referans alarak düşürme işleminide yapabilirsin.
Anakartını belirtirsen daha fazla yardımcı olabilirim.

Yaptım ancak değişen bir şey olmadı.

Yaptım ancak değişen bir şey olmadı.
Share Memory kısmını 32M olarak ayarlamalısın. Ya da Graphic Devices kısmını direk Disabled olarak deneyebilirsin.
Graphic Adapter kısmını PEG yapmalısın.

Anakart modelini hala belirtmemişsin.

Son düzenleme:
Share Memory kısmını 32M olarak ayarlamalısın. Ya da Graphic Devices kısmını direk Disabled olarak deneyebilirsin.
Graphic Adapter kısmını PEG yapmalısın.

Anakart modelini hala belirtmemişsin.

Haklısınız Anakart modelini belirtmeyi unutmuşum. Asus A320m-k anakart kullanıyorum.
Graphic Devices bölümünden zaten Disabled olarak seçiliydi ancak ben Hybrid Graphics'i seçip onboard grafik kartına 64MB'lık bir vRAM verdim. Şuan sıkıntı görünmüyor ancak iki ekran kartını da aygıt yöneticisinden görebiliyorum. Şuan RAM'im 7.87GB olarak görünüyor.

Graphic Adapter kısmından PEG'e şimdi bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…