Zetialc3 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 34 1 Ocak 2021 #1 APU çok RAM harcıyor maalesef. Ben de APU'yu devre dışı bırakmak istiyorum. Bir eksileri falan olur mu? Daha mı çok ısınır yoksa çok ısınmaz aksine daha çok mu rahatlar PC?
APU çok RAM harcıyor maalesef. Ben de APU'yu devre dışı bırakmak istiyorum. Bir eksileri falan olur mu? Daha mı çok ısınır yoksa çok ısınmaz aksine daha çok mu rahatlar PC?
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 2 Ocak 2021 #2 Harici ekran kartınız yoksa yapamazsınız.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 2 Ocak 2021 #3 Ekran kartınız varsa görüntü kablosunu ekran kartının portlarından birine takın.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #4 Harici ekran kartın yoksa görüntü alamazsın.
Zetialc3 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 34 2 Ocak 2021 #5 Xcylde dedi: Harici ekran kartınız yoksa yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Harici kart var 1650 Ti. BerkayZ87 dedi: Harici ekran kartın yoksa görüntü alamazsın. Genişletmek için tıkla... Harici kart var 1650 Ti.
Xcylde dedi: Harici ekran kartınız yoksa yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Harici kart var 1650 Ti. BerkayZ87 dedi: Harici ekran kartın yoksa görüntü alamazsın. Genişletmek için tıkla... Harici kart var 1650 Ti.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #6 Harici kart varsa görüntü kablosunu ekran kartına tak. APU iptal olur zaten o zaman.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 2 Ocak 2021 #7 Zetialc3 dedi: Harici kart var. Harici kart var. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman üste dediğimi yapabilirsiniz. Yani görüntü kablosunu ekran kartınızın portlarından birine takın. APU iptal olur.
Zetialc3 dedi: Harici kart var. Harici kart var. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman üste dediğimi yapabilirsiniz. Yani görüntü kablosunu ekran kartınızın portlarından birine takın. APU iptal olur.
Zetialc3 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 34 2 Ocak 2021 #8 Mustafafnt dedi: Hocam o zaman üste dediğimi yapabilirsiniz. Yani görüntü kablosunu ekran kartınızın portlarından birine takın. APU iptal olur. Genişletmek için tıkla... Laptop.
Mustafafnt dedi: Hocam o zaman üste dediğimi yapabilirsiniz. Yani görüntü kablosunu ekran kartınızın portlarından birine takın. APU iptal olur. Genişletmek için tıkla... Laptop.
salih2009 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Çözümler 6 14 Kasım 2023 #9 Hocam konuyu hortlattım ama BIOS ayarlarından devre dışı bırakabiliyorsunuz (bazı laptoplarda harici ekran kartı APU'yu köprü olarak kullanıyorlar) Zetialc3 dedi: Laptop. Genişletmek için tıkla...
Hocam konuyu hortlattım ama BIOS ayarlarından devre dışı bırakabiliyorsunuz (bazı laptoplarda harici ekran kartı APU'yu köprü olarak kullanıyorlar) Zetialc3 dedi: Laptop. Genişletmek için tıkla...