Aquarius 5A-RTX3060 Ti sistemi almayı düşünüyorum. Ekran kartı ve PSU hakkında bilgisi olanlar veya sistemi halihazırda kullananlar bilgilendirebilirler mi?
Anakart, RAM, SSD, soğutucu güncellemesi yaparak alacağım.
RAM'leri 34 TL daha ekleyerek 3200Mhz yapabilirsin, anakart MSI B550-A Pro iyidir bizzat kullanıyorum. SSD kalabilir şahsen Kingston A2000'i beğeniyorum f/p olarak güzel bir DRAM NVMe.
Birçok parçası değişmesi lazım özellikle Anakart B550 Modelleri'nden birtanesi özelleştirmen lazım orada Bellek zaten tanınmamış marka ekran kartına hiç değinmiyorum Palit başka sayimi ?
Bence bütçenizi yazın ona göre arkadaşlar toplar.
Birçok parçası değişmesi lazım özellikle Anakart B550 Modelleri'nden birtanesi özelleştirmen lazım orada Bellek zaten tanınmamış marka ekran kartına hiç değinmiyorum Palit başka sayayım mı?
10.242 tane boş mesajlı bir adam aynen Palit çok iyi bir marka MSİ almayalım ASUS almayalım Palit alalım kardeşim mesaj kasma bilgin ile konuş kısaca boş yapma.
Birçok parçası değişmesi lazım özellikle Anakart B550 Modelleri'nden birtanesi özelleştirmen lazım orada Bellek zaten tanınmamış marka ekran kartına hiç değinmiyorum Palit başka sayimi ?
-Standart bir anakart sunmuşlar. 392 TL'ye iyi bir B550 alabiliyorsunuz.
-Crucial, kaliteli bir bellek firmasıdır. Siz bilmiyorsunuz diye kötü olmuyor.
-Palit ekran kartıysa gayet yeterli düzeyde. TDP değeri düşük bir model zaten. Aşağıya da incelemesini sunacağım.
We review the Palit GeForce RTX 3060 Ti DUAL OC 8GB, it's the value proposition from Palit. The 3060 Ti series are bound to please many as they offer proper gaming performance competing at GeForce R...