E ErenH7 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 21 12 Haziran 2020 #1 Yine forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine inceledim. Valorant CS:GO ve LoL'de 1080P yüksek ve düşük ayarlarda alabileceğim FPS kaçtır. Almalı mıyım sizce bu sistemi? (RAM'i 2x8 şeklinde alacağım) Aquarius 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Yine forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine inceledim. Valorant CS:GO ve LoL'de 1080P yüksek ve düşük ayarlarda alabileceğim FPS kaçtır. Almalı mıyım sizce bu sistemi? (RAM'i 2x8 şeklinde alacağım) Aquarius 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
opaquematter Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 42 16 Haziran 2020 #2 Ben de almayı düşünüyorum fakat Aigo marka PSU kullandıkları için kararsızım. Genel olarak alınabilir duruyor bence.
Ben de almayı düşünüyorum fakat Aigo marka PSU kullandıkları için kararsızım. Genel olarak alınabilir duruyor bence.