A alparslanb1 Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 64 Çözümler 1 15 Temmuz 2020 #1 Cihaz SSD ile geldi ama benim harddisk de takmam gerekiyor. Daha önce alan arkadaslar ekstradan nasil takti bilgilendirirseniz sevinirim.
Cihaz SSD ile geldi ama benim harddisk de takmam gerekiyor. Daha önce alan arkadaslar ekstradan nasil takti bilgilendirirseniz sevinirim.
DoleryZ Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 192 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #2 Bunun özel olarak bilgisayarla alakası yok. Normal bir şekilde sata ile bağlıyorsunuz. İnternette bir sürü rehberini bulabilirsiniz.
Bunun özel olarak bilgisayarla alakası yok. Normal bir şekilde sata ile bağlıyorsunuz. İnternette bir sürü rehberini bulabilirsiniz.
A alparslanb1 Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 64 Çözümler 1 15 Temmuz 2020 #3 DoleryZ dedi: Bunun özel olarak bilgisayarla alakası yok. Normal bir şekilde sata ile bağlıyorsunuz. İnternette bir sürü rehberini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Takildigim yer güc baglantisi. Güç baglanti kablosunu bulamadim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020
DoleryZ dedi: Bunun özel olarak bilgisayarla alakası yok. Normal bir şekilde sata ile bağlıyorsunuz. İnternette bir sürü rehberini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Takildigim yer güc baglantisi. Güç baglanti kablosunu bulamadim.
DoleryZ Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 192 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #4 3. serilerden birine sahip olan arkadaşım 3 tane sata güç kablosu olduğunu söyledi güç kaynağında. Sizde de en az o kadar vardır. Gözünüzden kaçmış olabilir tekrar bir bakın isterseniz.
3. serilerden birine sahip olan arkadaşım 3 tane sata güç kablosu olduğunu söyledi güç kaynağında. Sizde de en az o kadar vardır. Gözünüzden kaçmış olabilir tekrar bir bakın isterseniz.
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 16 Temmuz 2020 #5 Hard disk fotoğrafı bir de kasa da boşta olan kabloların fotoğrafını atar mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020
Emre3322 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 985 Çözümler 5 16 Temmuz 2020 #6 Kasanın içinde olması lazım yoksa kasanın yan kapağının arkası da olabilir.