Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.606 15 Ocak 2021 #31 rohatbaba123 dedi: İşlemci ve ekran kartı çok yüksek derecelere çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Dün akşam geldi ve sadece oyunları kurdum. Oynama şansım olmadı. Test yapmak için önereceğiniz programlar nelerdir? FurMark gibi.
rohatbaba123 dedi: İşlemci ve ekran kartı çok yüksek derecelere çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Dün akşam geldi ve sadece oyunları kurdum. Oynama şansım olmadı. Test yapmak için önereceğiniz programlar nelerdir? FurMark gibi.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 15 Ocak 2021 #32 Dragon Slayer dedi: Dün akşam geldi ve sadece oyunları kurdum. Oynama şansım olmadı. Test yapmak için önereceğiniz programlar nelerdir? FurMark gibi. Genişletmek için tıkla... OCCT, Memtest86, CrystalDisk Info.
Dragon Slayer dedi: Dün akşam geldi ve sadece oyunları kurdum. Oynama şansım olmadı. Test yapmak için önereceğiniz programlar nelerdir? FurMark gibi. Genişletmek için tıkla... OCCT, Memtest86, CrystalDisk Info.