İntel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Aquarius 5T11-3050 ASUS masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.
Sapphire AMD Radeon RX 6600 Pulse 11310-01-20G 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz AMD Ryzen 3 3300X Dört Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3300X Dört Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.878,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.087,11 TL'den başlayan fırsatları yakala!
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 674,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.
Kanka bende Ark'ın sistemini alacaktımda ilk olarak teşekkürler çünmkü gönderdiğiniz 2 sistem gerçekten çok iyi yani ben baktım Valorant'ta bu sistem bir de senin gösterdiğin 2. sisteme bu sistem en yüksekte 250 FPS sizin gönderdiğiniz 325 FPS'lerde hem de daha fazla yani anlayacağınız gerçekten sistem takdir edilecek durumda ben 2. Sistemi almaya karar verdim çünkü attığınız 1. sistem gerçekten çok kötü, ilk olarak 14000 TL 2.si işlemcisi attığınız 2. sisteme göre hemkarşılaştırmalarda gördüm hem de benchmarkta 2. sistem geçiyor
Ama ekran kartında 1. geçiyor ama bence 1. sistem alınmaz
Şimdiki benim sorum.
Her 2 sistemede ana kartları MSI'ya da ASUS yapınız demişssiniz yapmamamız durumunda sıkıntı çıkar mı?
Kanka bende Ark'ın sistemini alacaktımda ilk olarak teşekkürler çünmkü gönderdiğiniz 2 sistem gerçekten çok iyi yani ben baktım Valorant'ta bu sistem bir de senin gösterdiğin 2. sisteme bu sistem en yüksekte 250 FPS sizin gönderdiğiniz 325 FPS'lerde hem de daha fazla yani anlayacağınız gerçekten sistem takdir edilecek durumda ben 2. Sistemi almaya karar verdim çünkü attığınız 1. sistem gerçekten çok kötü, ilk olarak 14000 TL 2.si işlemcisi attığınız 2. sisteme göre hemkarşılaştırmalarda gördüm hem de benchmarkta 2. sistem geçiyor
Ama ekran kartında 1. geçiyor ama bence 1. sistem alınmaz
Şimdiki benim sorum.
Her 2 sistemede ana kartları MSI'ya da ASUS yapınız demişssiniz yapmamamız durumunda sıkıntı çıkar mı?
Dandik markalar hocam. Uzun götürürmü bilemem ama ileride bir sorun çıkabilir. Garanti olsun diye Asus yada MSİ yapabilirsiniz ileride başınız ağrımaz. @messinicocugu attığı sistem gerçekten iyi ona da bir bakın derim.