Aquarius 5T11 PowerColor Fighter Radeon RX 6600 XT alınır mı?

ismailgunduz90

Femtopat
Daha fazla  
Asagıdakı sıstem alınır mı fıyat olarak bıraz uygun ama kararsız kaldım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını XT olan modeli seçerseniz daha iyi olur, gayet güzel sistem.

Powercolor Technopat'ta oldukça önerilen bir marka, 6600 serisinde de çok iyi iş çıkardığı bilgisi veriliyor. Markadan yana kuşkunuz olmasın.

RX 6600 değil de RX 6600 XT alırsan olur gayet de güzel mis gibi.
xt li olanı alıcam +500 koyuyo sadece marka powercolar ondan bı suphem var
PowerColor yılların markasıdır. Sadece Türkiye'de pazar payı düşük. MSI, Gigabyte gibi markaların yanına rahatlıkla koyabiliriz PowerColor'u şüpheniz olmasın.

Marka değil de model olarak Fighter pek iyi bir model değil.

Powercolor Technopat'ta oldukça önerilen bir marka, 6600 serisinde de çok iyi iş çıkardığı bilgisi veriliyor. Markadan yana kuşkunuz olmasın.
Tesekkurler bıraz daha arastırıp ona gore karar verıcem
Evet ustam haklısın arastırıyorum sımdılık

Bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ekran kartını 6600xt yapıp. Bu bilgisayara ait farklı bir konuda anakart asus b560'a yükseltilebilir yazmıştı biri, %30 fark oluyormuş performansta. Bu konuda bilgili biri yazabilirmi sizce anakartı yükseltmeye gerek var mı bu sistemde?

Sistemi bu şekilde satın aldım 3 haftadır kullanıyorum. Sorularınızı yanıtlayabilirim merak ettikleriniz var ise.
Tesekkurler bıraz daha arastırıp ona gore karar verıcem

Evet ustam haklısın arastırıyorum sımdılık

Ram yükseltmeden anakartı msı560 ekran kartını da 6600xt yapsak çok bir performans farkı olmaz galiba. Bu şekilde alıcam bende ekran kartı stogu gelince. Gördüğünüz bir sıkıntı var mi sistemde? 1080p ultrada rdr2 tarzı oyunları min 60 fps oynatıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…