Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Sizce alınır mı? Bazıları fiyatı yüksek bazıları fiyatı uygun diyor.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.795 Çözümler 26 Yer Muğla 2 Şubat 2022 #2 ByVortex dedi: Sizce alınır mı? Bazıları fiyatı yüksek bazıları fiyatı uygun diyor. Genişletmek için tıkla... Alınabilir acil ise yoksa yakında iyi bir sistem gelecek bu fiyat bandında RX 6600 sistemler gelir muhtemelen.
ByVortex dedi: Sizce alınır mı? Bazıları fiyatı yüksek bazıları fiyatı uygun diyor. Genişletmek için tıkla... Alınabilir acil ise yoksa yakında iyi bir sistem gelecek bu fiyat bandında RX 6600 sistemler gelir muhtemelen.
Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #3 Rustin Cohle dedi: Alınabilir acil ise yoksa yakında iyi bir sistem gelecek bu fiyat bandında RX 6600 sistemler gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Daha fazla beklemek istemiyorum hemen almak istiyorum.
Rustin Cohle dedi: Alınabilir acil ise yoksa yakında iyi bir sistem gelecek bu fiyat bandında RX 6600 sistemler gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Daha fazla beklemek istemiyorum hemen almak istiyorum.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.795 Çözümler 26 Yer Muğla 2 Şubat 2022 #4 ByVortex dedi: Daha fazla beklemek istemiyorum hemen almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tercih sizin para sizin kötü değil ortalama bu fiyatlarda olur zaten 3050 sistemler.
ByVortex dedi: Daha fazla beklemek istemiyorum hemen almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tercih sizin para sizin kötü değil ortalama bu fiyatlarda olur zaten 3050 sistemler.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #5 Rustin Cohle dedi: Alınabilir acil ise yoksa yakında iyi bir sistem gelecek bu fiyat bandında RX 6600 sistemler gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... RX 6600 3060 ile mi eşdeğer hocam?
Rustin Cohle dedi: Alınabilir acil ise yoksa yakında iyi bir sistem gelecek bu fiyat bandında RX 6600 sistemler gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... RX 6600 3060 ile mi eşdeğer hocam?