Aquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Bu ürün alınır mı? İleride sorun çıkartır mı? Ürünlerin kalitesi nasıldır? Değiştirmem gereken parçalar varsa söyleyebilirsiniz veya eklemem, yaklaşık 500TL yükseltme yapabilirim.Aquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu ürün alınır mı? İleride sorun çıkartır mı? Ürünlerin kalitesi nasıldır? Değiştirmem gereken parçalar varsa söyleyebilirsiniz veya eklemem, yaklaşık 500TL yükseltme yapabilirim.Aquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
İncelemeyi bulamadım, link atma şansınız var mı?Kesinlikle alınır. SSD'yi Crucial yapıp, belki daha şekilli RAM alabilirsiniz.
Hayırlı olsun, zaten sanırım Technopat yakın zamanda inceleme yapmıştı.
Pardon efendim, farklı model ile karıştırmışım. Yine de güzel bir model.İncelemeyi bulamadım, link atma şansınız var mı?
İncelemeyi bulamadım, link atma şansınız var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.