I infptolga Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 222 9 Kasım 2020 #21 Şimdi ben sadece SSD'yi crucial 480gb 540/500 yapıyorum. Başka bir şey eklememe ve ya yükseltmeme gerek var mıdır? Yarın satın alıyorum büyük ihtimal.
Şimdi ben sadece SSD'yi crucial 480gb 540/500 yapıyorum. Başka bir şey eklememe ve ya yükseltmeme gerek var mıdır? Yarın satın alıyorum büyük ihtimal.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 9 Kasım 2020 #22 infptolga dedi: Şimdi ben sadece SSD'yi Crucial 480GB 540/500 yapıyorum. Başka bir şey eklememe veya yükseltmeme gerek var mıdır? Yarın satın alıyorum büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Gerek yok RAM'ler tek kanal ise çift kanal yapabilirsin. @Predzzy neden kızgın attın?
infptolga dedi: Şimdi ben sadece SSD'yi Crucial 480GB 540/500 yapıyorum. Başka bir şey eklememe veya yükseltmeme gerek var mıdır? Yarın satın alıyorum büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Gerek yok RAM'ler tek kanal ise çift kanal yapabilirsin. @Predzzy neden kızgın attın?
I infptolga Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 222 9 Kasım 2020 #23 Tek7HackDedi dedi: Gerek yok RAM'ler tek kanal ise çift kanal yapabilirsin. @Predzzy neden kızgın attın? Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. RAM çift kanal değiştirmiyorum o yüzden. Monitör tavsiyeniz var mı? Şimdi monitörle ilgili yeni konu açıyorum.
Tek7HackDedi dedi: Gerek yok RAM'ler tek kanal ise çift kanal yapabilirsin. @Predzzy neden kızgın attın? Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. RAM çift kanal değiştirmiyorum o yüzden. Monitör tavsiyeniz var mı? Şimdi monitörle ilgili yeni konu açıyorum.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 9 Kasım 2020 #24 infptolga dedi: Tamamdır sağ olun. RAM çift kanal değiştirmiyorum o yüzden. Monitör tavsiyeniz var mı? Şimdi monitörle ilgili yeni konu açıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitör için bütçen nedir?
infptolga dedi: Tamamdır sağ olun. RAM çift kanal değiştirmiyorum o yüzden. Monitör tavsiyeniz var mı? Şimdi monitörle ilgili yeni konu açıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitör için bütçen nedir?
I infptolga Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 222 9 Kasım 2020 #25 Tek7HackDedi dedi: Monitör için bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... 2000TL civarı ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da düşünüyorum nasıl
Tek7HackDedi dedi: Monitör için bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... 2000TL civarı ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da düşünüyorum nasıl
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 10 Kasım 2020 #26 infptolga dedi: 2000TL civarı. ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da düşünüyorum nasıl Genişletmek için tıkla... Bende bu monitörden almayı düşünüyordum çok güzel bence YouTube'da da videoları var.
infptolga dedi: 2000TL civarı. ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da düşünüyorum nasıl Genişletmek için tıkla... Bende bu monitörden almayı düşünüyordum çok güzel bence YouTube'da da videoları var.