Arkadaşlar bir süredir akıllı gözlükleri araştırıyorum ve birçok model buldum genel olara zaten öne çıkan modeller rokid ve ray ban ikisinin de sevdiğim modeli oldu. Fakat o iki modelde henüz daha piyasaya çıkmamış. Aslında meta ray ban display çıkmış (baktığım model) fakat şu anda sadece Amerika'da varmış ve ben anlık olarak belçikadayım burada 2 hafta daha duracağım. Zaten buraya gelirkenki amacımda bu tür bir elektronik eşya almaktı. Başta hem video çekebileyim hem de sanal bir ekranım olsun istiyordum fakat o iş biraz zor gibi çünkü piyasada ikisi bir arada olan modellerde genel olarak ya kamera çok kötü ya da sanal ekran. Ben de dedim zaten çok gezmiyorum genel olarak evde ve yolda kullanabileceğim bir şey olsun gözüme Rayneo Air 3S Pro'yu kestirdim ve biraz araştırdım Amazon'un Amerika sitesinden alırsam gelme ücretiyle vb. 332 dolar tutuyor fakat belçikadakinden alırsam 394 dolar tutuyor. Tek fark ise gelme süreleri biri 2 güne geliyor ama fazla alıyor diğeri 5 ya da 7 günde gelir diyor sizce ne yapayım ne alayım bilen varsa yazarsa sevinirim.
(Hayır ucuz da değil ben burada euroya alıştım ondan 250 euro okey falan diyordum ama TL'ye çevirince 10k oluyormuş )