Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 9 Haziran 2020 #1 AR956X sürücüsü çıktı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2020
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.373 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #2 Catalina için diyorsan denemedim ama sorun çıkabilir. Önceki sürümlerde çalışıyor. Kayseri Mantısı dedi: Alakasız ama AR956X sürücüsü çıktı mı? Genişletmek için tıkla...
Catalina için diyorsan denemedim ama sorun çıkabilir. Önceki sürümlerde çalışıyor. Kayseri Mantısı dedi: Alakasız ama AR956X sürücüsü çıktı mı? Genişletmek için tıkla...
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 10 Haziran 2020 #3 claus dedi: Catalina için diyorsan denemedim ama sorun çıkabilir. Önceki sürümlerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bundan birkaç sene önce kurmuştum (versiyonunu tam hatırlamıyorum) internetten baktığımda herkes desteklemiyor diyordu geldiyse destek bir daha kurayım sağolun.
claus dedi: Catalina için diyorsan denemedim ama sorun çıkabilir. Önceki sürümlerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bundan birkaç sene önce kurmuştum (versiyonunu tam hatırlamıyorum) internetten baktığımda herkes desteklemiyor diyordu geldiyse destek bir daha kurayım sağolun.