B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Aralık 2021 #1 Az önce berberden geldim adam bana ara makas atalım mı diye sordu ben de evet dedim. Bu işlem saçı kısaltıyor mu? Bir şey anlamadım çünkü.
Az önce berberden geldim adam bana ara makas atalım mı diye sordu ben de evet dedim. Bu işlem saçı kısaltıyor mu? Bir şey anlamadım çünkü.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 2 Aralık 2021 #2 Böyle bir şey. Anlaşılacağı üzere bir kısmını kesiyor bir kısmını kesmiyor.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.270 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 2 Aralık 2021 #3 Saçı gür olanlar için berberlerin yaptığı bir şey. Saçını seyreltiyor.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #4 Saçı kısaltmıyor bu bilinen bir yanlış. Amacı bu makasın, kabaran saçı indirmek için kullanılan bir makas türü. Dipteki saçın daha rahat ve kabarmadan uzaması için kullanılıyor. Her saça uygulanmaz.
Saçı kısaltmıyor bu bilinen bir yanlış. Amacı bu makasın, kabaran saçı indirmek için kullanılan bir makas türü. Dipteki saçın daha rahat ve kabarmadan uzaması için kullanılıyor. Her saça uygulanmaz.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #5 Benim saçımı çok kötü yapmıştı gerekli değil bence.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 4 Aralık 2021 #6 RHEZNOW dedi: Benim saçımı çok kötü yapmıştı gerekli değil bence. Genişletmek için tıkla... Benim saçım aşırı kaba saçım inceldi yani bayağı iyi bence.
RHEZNOW dedi: Benim saçımı çok kötü yapmıştı gerekli değil bence. Genişletmek için tıkla... Benim saçım aşırı kaba saçım inceldi yani bayağı iyi bence.