Quantarus Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar bazı günler notebook kullanırken tek kısa bip sesi geliyor. Belli bir aralıkta ses gelmiyor,bazı günler hiç yok bazı günler geliyor sonra ya hiç gelmiyor ya da 1, 2 saat sonra geliyor. Not: Hep kısa tek bip sesi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2019
Arkadaşlar bazı günler notebook kullanırken tek kısa bip sesi geliyor. Belli bir aralıkta ses gelmiyor,bazı günler hiç yok bazı günler geliyor sonra ya hiç gelmiyor ya da 1, 2 saat sonra geliyor. Not: Hep kısa tek bip sesi.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 2 Haziran 2019 #2 Yapışkan tuşlar olabilir mi? Shift tuşuna arka arkaya birkaç kez basarsanız bip sesi duyabilirsiniz.
Quantarus Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2019 #3 Erdem Çolakoğlu dedi: Yapışkan tuşlar olabilir mi? Shift tuşuna arka arkaya birkaç kez basarsanız bip sesi duyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok o değil.Olsa yapışkan tuşlar uyarısı gelirdi.
Erdem Çolakoğlu dedi: Yapışkan tuşlar olabilir mi? Shift tuşuna arka arkaya birkaç kez basarsanız bip sesi duyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok o değil.Olsa yapışkan tuşlar uyarısı gelirdi.
M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #4 Konuyu hortlatıyorum ama bu olay bana da oluyor kafayı yedim rastgele vakitlerde tek bip sesi geliyor. Çözümü yok mudur?
Konuyu hortlatıyorum ama bu olay bana da oluyor kafayı yedim rastgele vakitlerde tek bip sesi geliyor. Çözümü yok mudur?