kohnser Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Ara tatil için ödev verildi. Çok fazla ödevim var ve yapmadım. Hocalar puan kırabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 20 Kasım 2022 #2 kohnser dedi: Ara tatil için ödev verildi. Çok fazla ödevim var ve yapmadım. Hocalar puan kırabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sözlüden veya performansdan kırabilir.
kohnser dedi: Ara tatil için ödev verildi. Çok fazla ödevim var ve yapmadım. Hocalar puan kırabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sözlüden veya performansdan kırabilir.
kohnser Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #3 Unti dedi: Sözlüden veya performansdan kırabilir. Genişletmek için tıkla... Yani ama adı üstüne tatil değil mi?
Unti dedi: Sözlüden veya performansdan kırabilir. Genişletmek için tıkla... Yani ama adı üstüne tatil değil mi?
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 20 Kasım 2022 #4 kohnser dedi: Yani ama adı üstüne tatil değil mi? Genişletmek için tıkla... Sonuçta ödev vermedimi hocam bizim hocada ödev verdi yapmazsanız sözlüden biraz kırabilirim dedi.
kohnser dedi: Yani ama adı üstüne tatil değil mi? Genişletmek için tıkla... Sonuçta ödev vermedimi hocam bizim hocada ödev verdi yapmazsanız sözlüden biraz kırabilirim dedi.