Ara tatil önerileri

Shrsk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Geforce GT 720M - İntel Core i5
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, forumdaki abilerime, ablalarıma ve yaşıtlarıma bir şey sormak istiyorum. Öncelikle ben 8. sınıf öğrencisiyim, LGS'ye hazırlanıyorum. Bu ara tatili iyi değerlendirmek istiyorum. Bu yüzden size şu soruları soruyorum;

- Ders çalışırken dikkatim çok dağılıyor, bunun için ne yapabilirim?
- Kendimi soru çözmek için nasıl motive ederim?
- Birkaç günde böyle az da olsa kendimi geliştirebileceğim ve basit olan yazılım dili önerir misiniz? (bilgisayarım kötü, Unreal Engine vb. kaldırmıyor.)
- İzlemek için sitcom, dizi önerileri. (şu an Avrupa yakası, yalan dünya ve friends izliyorum )
- Dinlemek için şarkı önerileri (motive, cakal, batuflex gibi kişileri dinlemiyorum ve sevmiyorum. Onları önermezseniz sevinirim )
- Kafa dağıtmak için yapılabilecek aktiviteler (çok arkadaşım yok, tek başıma yapabilirsem daha iyi olur)
Ve son olarak iyi tatiller <3

(Yazım yanlışı yaptıysam moderatör abilerimden özür diliyorum.)

Silahsız kuvvet İntihar Heyeti albümünü öneririm özellikle Melodrama ve Bir savaş bin ölü parçaları harikadır. (Silahsız kuvvet Sagopa Kajmer'in eski mahlasıdır.)

Bol bol kitap okumanı tavsiye ederim.
Unity veya Phyton önerebilirim kodlama olarakda.
Aynı zamanda Minecraft'da oynayabilirsin, yaratıcılığına katkısı olabilir.

Silahsız kuvvet İntihar Heyeti albümünü öneririm özellikle Melodrama ve Bir savaş bin ölü parçaları harikadır. (Silahsız kuvvet Sagopa Kajmer'in eski mahlasıdır.)
Bakacağım hocam, sağ olun önerileriniz için

Bol bol kitap okumanı tavsiye ederim.
Unity veya Phyton önerebilirim kodlama olarakda.
Aynı zamanda Minecraft'da oynayabilirsin, yaratıcılığına katkısı olabilir.
Hocam önerileriniz için çok sağ olun, Minecraft oynamayı bende isterdim lakin bilgisayarım çok kötü. Diğer önerilerinizi dikkate alacağım ama. Bir kitap öneriniz varsa onu da söylerseniz sevinirim.

Rica ederim eğer hoşunuza giderse benzer önerilerde bulunbilirim.
Tabii ki hocam.

Pal Sokağı Çocukları
Fife Nights at Freddy's
Kapiland'in Kobayları
God of War

Bu kitaplar iyidir. Eğlence amaçlı önerdim, bilgi amacıyla pek fazla önerim maalesef yok.

Bilgisayarınızın tam özelliklerini yazabilirmisin? Oyun önereiblirim istersen.
Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz
8,00 GB RAM
Nvidia GeForce 720M

Kitap olarak Avucunuzdaki Kelebek isimli kitabı önerebilirim çok güzel bir kişisel gelişim kitabıdır onun dışında Momo isimli romanı da okuyabilirsiniz çok güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…