H hukumdarbnm Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, haftaya ara tatil başlıyor. Ama benim hafta sonu ve ara tatilinin ilk 3 günü dershanem var. Bu durumda dershane zaman kaybı mı?
Merhaba arkadaşlar, haftaya ara tatil başlıyor. Ama benim hafta sonu ve ara tatilinin ilk 3 günü dershanem var. Bu durumda dershane zaman kaybı mı?
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.805 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #2 hukumdarbnm dedi: Merhaba arkadaşlar, haftaya ara tatil başlıyor. Ama benim hafta sonu ve ara tatilinin ilk 3 günü dershanem var. Bu durumda dershane zaman kaybı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dershaneye yazılmanızın sebebi nedir. Açıkçası ben dershanelerin boş bir yer olduğunu düşünüyorum. Hayatımda hiç yazılmak istemedim.
hukumdarbnm dedi: Merhaba arkadaşlar, haftaya ara tatil başlıyor. Ama benim hafta sonu ve ara tatilinin ilk 3 günü dershanem var. Bu durumda dershane zaman kaybı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dershaneye yazılmanızın sebebi nedir. Açıkçası ben dershanelerin boş bir yer olduğunu düşünüyorum. Hayatımda hiç yazılmak istemedim.
k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #3 GeForce GTX 1060 dedi: Hocam dershaneye yazılmanızın sebebi nedir? Açıkçası ben dershanelerin boş bir yer olduğunu düşünüyorum. Hayatımda hiç yazılmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Sınav senesiyse boş değil.
GeForce GTX 1060 dedi: Hocam dershaneye yazılmanızın sebebi nedir? Açıkçası ben dershanelerin boş bir yer olduğunu düşünüyorum. Hayatımda hiç yazılmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Sınav senesiyse boş değil.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.805 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #4 k.murat53 dedi: Sınav senesiyse boş değil. Genişletmek için tıkla... Defter + Test kitabı ne için var hocam?
k.murat53 dedi: Sınav senesiyse boş değil. Genişletmek için tıkla... Defter + Test kitabı ne için var hocam?
k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #5 GeForce GTX 1060 dedi: Defter + test kitabı ne için var hocam? Genişletmek için tıkla... Dershane bir disiplin oluşturuyor hocam.
GeForce GTX 1060 dedi: Defter + test kitabı ne için var hocam? Genişletmek için tıkla... Dershane bir disiplin oluşturuyor hocam.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.358 8 Kasım 2024 #6 Neyin zaman kaybı bu holding falan mı yönetiyorsun? Öğrencisin işte dersten önemli bir işin olmamalı.
Neyin zaman kaybı bu holding falan mı yönetiyorsun? Öğrencisin işte dersten önemli bir işin olmamalı.