LastThe Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Merhaba, bu hafta okulumu değiştirmek istiyorum, gideceğim okulda 9 kontejan var, ben şimdi nakil aldırsam Pazartesi'ye kadar onaylanır mı?
Merhaba, bu hafta okulumu değiştirmek istiyorum, gideceğim okulda 9 kontejan var, ben şimdi nakil aldırsam Pazartesi'ye kadar onaylanır mı?
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 15 Kasım 2023 #2 Ayın sonunda onaylanır muhtemelen.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 15 Kasım 2023 #3 LastThe dedi: Merhaba, bu hafta okulumu değiştirmek istiyorum, gideceğim okulda 9 kontejan var, ben şimdi nakil aldırsam Pazartesi'ye kadar onaylanır mı? Genişletmek için tıkla... Onaylanmayabilir, ama ay sonu onaylanır muhtemelen. LastThe dedi: Merhaba, bu hafta okulumu değiştirmek istiyorum, gideceğim okulda 9 kontejan var, ben şimdi nakil aldırsam Pazartesi'ye kadar onaylanır mı? Genişletmek için tıkla... Onaylanmayabilir, ama ay sonu onaylanır muhtemelen.
LastThe dedi: Merhaba, bu hafta okulumu değiştirmek istiyorum, gideceğim okulda 9 kontejan var, ben şimdi nakil aldırsam Pazartesi'ye kadar onaylanır mı? Genişletmek için tıkla... Onaylanmayabilir, ama ay sonu onaylanır muhtemelen. LastThe dedi: Merhaba, bu hafta okulumu değiştirmek istiyorum, gideceğim okulda 9 kontejan var, ben şimdi nakil aldırsam Pazartesi'ye kadar onaylanır mı? Genişletmek için tıkla... Onaylanmayabilir, ama ay sonu onaylanır muhtemelen.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 15 Kasım 2023 #4 Bu Pazartesi değil bu ayın son Cumasında açıklanır