MamunGT Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 365 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #11 615426 dedi: Geçtiğimiz aylarda benim de başıma geldi. Volkswagen Doğuş Oto'da kasko ile orjinal cam takıldı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yalnız bir soru sormak istiyorum. Kasko bittiğinde bu olaydan ötürü kasko fiyatı artar mı? Sizinki kaskonuzun fiyatı arttı mı?
615426 dedi: Geçtiğimiz aylarda benim de başıma geldi. Volkswagen Doğuş Oto'da kasko ile orjinal cam takıldı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yalnız bir soru sormak istiyorum. Kasko bittiğinde bu olaydan ötürü kasko fiyatı artar mı? Sizinki kaskonuzun fiyatı arttı mı?
6 615426 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 981 Çözümler 9 28 Temmuz 2023 #12 MamunGT dedi: Teşekkür ederim. Yalnız bir soru sormak istiyorum. Kasko bittiğinde bu olaydan ötürü kasko fiyatı artar mı? Sizinki kaskonuzun fiyatı arttı mı? Genişletmek için tıkla... Yok yok hayır yılda 1 cam hakkımız varmış. O yüzden kasko delinmedi. Hatta geçen ay yaptırdım kaskoyu artış yoktu.
MamunGT dedi: Teşekkür ederim. Yalnız bir soru sormak istiyorum. Kasko bittiğinde bu olaydan ötürü kasko fiyatı artar mı? Sizinki kaskonuzun fiyatı arttı mı? Genişletmek için tıkla... Yok yok hayır yılda 1 cam hakkımız varmış. O yüzden kasko delinmedi. Hatta geçen ay yaptırdım kaskoyu artış yoktu.
MamunGT Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 365 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #13 615426 dedi: Yok yok hayır yılda 1 cam hakkımız varmış. O yüzden kasko delinmedi. Hatta geçen ay yaptırdım kaskoyu artış yoktu. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
615426 dedi: Yok yok hayır yılda 1 cam hakkımız varmış. O yüzden kasko delinmedi. Hatta geçen ay yaptırdım kaskoyu artış yoktu. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.