Çözüldü Araba ehliyeti almak için lise mezunu olmak şart mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: Kingston hyper x fury 3200 mhz 8GB DDR4
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Çoğu sitede baktım ilkokul mezunu olmak yeterlidir yazıyor ama okuldaki hocalarım lise mezunu olmak gerekiyor diyor. Hangisi doğru anlamadım. Araba ehliyetini almak için lise mezunu olmak şart mı?

İlköğretim mezunu olmak yeterli lise mezuniyet şartı falan yok.

Öyle söylenti varmış diye duydum ben de büyük ihtimalle liseyi bitiremeyeceğim gibi daha 16 yaşındayım acaba 18 yaşına kadar böyle bir kural gelir mi?

Öyle söylenti varmış diye duydum ben de büyük ihtimalle liseyi bitiremeyeceğim gibi daha 16 yaşındayım acaba 18 yaşına kadar böyle bir kural gelir mi?
Birkaç senedir sürekli yayılan bir söylenti bu, sanmıyorum böyle bir şey olacağını. Kesin de konuşmayalım şimdi, hiç beklemediğimiz bir anda yasa değişir felan :)

Birkaç senedir sürekli yayılan bir söylenti bu, sanmıyorum böyle bir şey olacağını. Kesin de konuşmayalım şimdi, hiç beklemediğimiz bir anda yasa değişir falan :)

İnşallah öyle bir şey olmaz 2 yıl daha dayansınlar😄

Birkaç senedir sürekli yayılan bir söylenti bu, sanmıyorum böyle bir şey olacağını. Kesin de konuşmayalım şimdi, hiç beklemediğimiz bir anda yasa değişir falan :)

Teşekkürler.

Hocam bugün okula trafik polisleri geldi bizde bu soruyu sorduk lise mezunu olmak gerekiyormuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı