Araba hararet göstergesi kaç derece olmalı?

Aşırı yüksek bir değer göremedim. Termostat kışlık da olabilir. Daha erken açanları da var. Değiştirip deneyebilirsiniz.

Bu dediğim değerleri sıkışık trafikte bayır yukarı çıkar iken gördüm trafik sıkışık olduğu için maksimum 2. vitesle gidebiliyordum bu da etkiler değil mi?
Sıkışık trafikte artması çok normal. Araç hava alamıyor o sırada önden.

Bu dediğim değerleri sıkışık trafikte bayır yukarı çıkar iken gördüm trafik sıkışık olduğu için maksimum 2. vitesle gidebiliyordum bu da etkiler değil mi?
Elbette etkiler. Çok yüksek devir ve çok düşük devir motoru zorlar. Buda sıcaklığın artmasına sebep olur.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Ben çok hızlı kullanmıyorum o yüzden şimdiye kadar 90'ı pek geçmedi. 90'ı geçiyorsa motoru çok zorlama bence.

Soğutma suyu için 97 derece fazla bir deger. Su eksiltme yapıyor arabanızın su deposunu kontrol ediyormusunuz ?
Bilgi tamamen yanlış. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. 97 derece hararet için hiçbir şey. Yorumu görüp endişe edip boşa masrafa girecekler olabilir diye hortlatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…