B bilal232 Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 528 Çözümler 3 4 Mart 2023 #1 Elimde CD-ROM var fakat 700 MB falan yani az kapasiteli daha fazla kapasiteli bir CD var mı? Arabaya müzik CD'si yapacağım, ve nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2023
Elimde CD-ROM var fakat 700 MB falan yani az kapasiteli daha fazla kapasiteli bir CD var mı? Arabaya müzik CD'si yapacağım, ve nasıl yapabilirim?
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 4 Mart 2023 #2 700 MB hayli hayli yeter. İstediğiniz şarkıları indirin. Program ismi veremem korsana girebilir. Sonra CD'ye yazın.
700 MB hayli hayli yeter. İstediğiniz şarkıları indirin. Program ismi veremem korsana girebilir. Sonra CD'ye yazın.
Mogl Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 580 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya 4 Mart 2023 #3 DVD az CD çok kapasiteli olur. 4.7GB olan CD var elimde daha fazlasıda vardır mutlaka.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 4 Mart 2023 #4 Ayrıca daha yüksek boyutlu CD bulamazsınız. Eğer yetmez diyorsanız DVD ya da Blu-Ray disk alabilirsiniz.
Ayrıca daha yüksek boyutlu CD bulamazsınız. Eğer yetmez diyorsanız DVD ya da Blu-Ray disk alabilirsiniz.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #5 700 MB bence müzik için hayli hayli yeter. CD-ROM'u bir bilgisayara bağlayın. Müziklerinizi de CD'ye atın.
700 MB bence müzik için hayli hayli yeter. CD-ROM'u bir bilgisayara bağlayın. Müziklerinizi de CD'ye atın.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 4 Mart 2023 #6 Mogl dedi: DVD az CD çok kapasiteli olur. 4.7GB olan CD var elimde daha fazlasıda vardır mutlaka. Genişletmek için tıkla... Tek katmanlı DVD'lerde son sınır 4.7 GB diye biliyorum. Çift katmanlılarda ise 8.55 GB. Blu-Ray ise 25 GB. Çift katmanları ise 50.
Mogl dedi: DVD az CD çok kapasiteli olur. 4.7GB olan CD var elimde daha fazlasıda vardır mutlaka. Genişletmek için tıkla... Tek katmanlı DVD'lerde son sınır 4.7 GB diye biliyorum. Çift katmanlılarda ise 8.55 GB. Blu-Ray ise 25 GB. Çift katmanları ise 50.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 4 Mart 2023 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde müzik CD'si yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde müzik CD'si yapabilirsiniz.
harmonica Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #8 CD için programlar var, indirin. Daha sonra müzikleri içine atın ve CD'yi oluşturun. Ama unutmayın, bir CD bir kere oluşturulur. Yani tamamen emin olana kadar CD'yi oluşturmayın. Edit: Eski bir bilgidir. Aklımda yanlış kalmış olabilir.
CD için programlar var, indirin. Daha sonra müzikleri içine atın ve CD'yi oluşturun. Ama unutmayın, bir CD bir kere oluşturulur. Yani tamamen emin olana kadar CD'yi oluşturmayın. Edit: Eski bir bilgidir. Aklımda yanlış kalmış olabilir.
B bilal232 Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 528 Çözümler 3 4 Mart 2023 #9 Videolara baktım ve sadece 20-25 tane müzik alabiliyor daha fazla alabilen bir CD yok mu nasıl yapabilirim çünkü daha fazla atmak istiyorum.
Videolara baktım ve sadece 20-25 tane müzik alabiliyor daha fazla alabilen bir CD yok mu nasıl yapabilirim çünkü daha fazla atmak istiyorum.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #10 bilal232 dedi: Videolara baktım ve sadece 20-25 tane müzik alabiliyor daha fazla alabilen bir CD yok mu nasıl yapabilirim çünkü daha fazla atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi videolara baktınız? Bakın tane tane anlatıyorum. CD sokabildiğiniz bir bilgisayar bulun. CD'yi takın. Müziklerinizi CD'ye atın. Arabaya takın.
bilal232 dedi: Videolara baktım ve sadece 20-25 tane müzik alabiliyor daha fazla alabilen bir CD yok mu nasıl yapabilirim çünkü daha fazla atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi videolara baktınız? Bakın tane tane anlatıyorum. CD sokabildiğiniz bir bilgisayar bulun. CD'yi takın. Müziklerinizi CD'ye atın. Arabaya takın.