Araba için ortalığı yıkacak tesisat önerisi

aesthetic_mad_0

Centipat
Daha fazla  
Sa, gümbür gümbür ortalığı ayağa kaldıracak bir bass ve sesi yüksek çıkartan hoparlörler lazım öneriniz nedir?
Araç = Honda Civic FC5 1.5 VTEC Turbo 2020.

20k - 25k.

Bütçe fark etmez ama. Kaç olursa olsun ister 50k olsun ister 30k olsun fark etmez.
@aesthetic_mad_0

Kablo setinden 2 tane alacaksın 2 amfi olduğu için.

Eğer aracın orjinal teyp'i ile kullanacaksan deck alman gerekli sadece istemezsen de uygun fiyatlı böyle bir teyp tercih edebilirsin. 2.El Pıoneer, kenwood, sony de bulursan çok daha güzel olur.

2 adet y kablo gerekli midleri sürdüğün amfi için.

2 takım midrange'i tam anlamıyla besiyor.

2 takım da bunlardan al.

Aracın kendi hoparlörlerini de teyp üzerinden kullanırsın.
Arkaya pandizot yaptırıp midrange'leri koy.
32-33 Bin TL yapıyor şu anki hali ile.
Bu bile gayet yeterlidir fakat istersen ekleme yaparsın bu matematik üzerinden.
Şu anda tüm cihazlar tam yükte besleniyor.

Tabii bu setup için akü güncellemesi de yapman gerekebilir.

Midrange

Son düzenleme:
Ses Kali.

@aesthetic_mad_0

Eğer aracın orijinal Teyp'i ile kullanacaksan deck alman gerekli sadece istemezsen de uygun fiyatlı böyle bir teyp tercih edebilirsin. 2.el Pioneer, kenwood, Sony de bulursan çok daha güzel olur.

2 takım Midrange'i tam anlamıyla besiyor.

2 takım da bunlardan al.

Arkaya pandizot yaptırıp Midrange'leri koy.
32-33 bin TL yapıyor şu anki hali ile.

Midrange

Teşekkür ederim ama bass ı 700 RMS + üstü kaliteli ne önerebilirsiniz?

@aesthetic_mad_0

Eğer aracın orijinal Teyp'i ile kullanacaksan deck alman gerekli sadece istemezsen de uygun fiyatlı böyle bir teyp tercih edebilirsin. 2.El Pioneer, kenwood, Sony de bulursan çok daha güzel olur.

2 takım Midrange'i tam anlamıyla besiyor.

2 takım da bunlardan al.

Arkaya pandizot yaptırıp Midrange'leri koy.
32-33 Bin TL yapıyor şu anki hali ile.

Midrange

Soundmax mı? Usta bu işlerden anlıyorsan bırak bu işleri bobin sarımı 200 RMS Allah için ya, Reis YS12 falan var bir de For-X XW2412 var onlar ortalığı yıkar üst frekansta

Pioneer TSW308D4 kullanıyorum evde arabaya geçireceğim alt üst fenasal okuyor soundmax 600.1 ile besliyorum soundmaxın hiçbir aleti güzel değil bence. Bu piyasada 306dvc falan bulsan çok güzel yıkarsın ortalığı bir de spl kabin koydunmu tadından yenmez hacı, 308D4'ler falan da güzel JBL'lere falan hiç bulaşma dediklerime bakabilirsin.

Soundmax mı? Usta bu işlerden anlıyorsan bırak bu işleri bobin sarımı 200 RMS Allah için ya, Reis YS12 falan var bir de For-X XW2412 var onlar ortalığı yıkar üst frekansta

Pioneer TSW308D4 kullanıyorum evde arabaya geçireceğim alt üst fenasal okuyor soundmax 600.1 ile besliyorum soundmaxın hiçbir aleti güzel değil bence. Bu piyasada 306dvc falan bulsan çok güzel yıkarsın ortalığı bir de spl kabin koydunmu tadından yenmez hacı, 308D4'ler falan da güzel JBL'lere falan hiç bulaşma dediklerime bakabilirsin.
Herkes kendi tavsiyesini verebilir benim verdiğim tavsiye kesin kuraldır, en iyisidir diye bir kaide yok.

Ses Kali.

Teşekkür ederim ama bass ı 700 RMS + üstü kaliteli ne önerebilirsiniz?

1200 RMS'e forx X12Pro var machete deaf bonce var 800 RMS ve 1200 RMS tko 12'ler ise zorlarsan bobin vursa yanabilir.

Herkes kendi tavsiyesini verebilir benim verdiğim tavsiye kesin kuraldır, en iyisidir diye bir kaide yok.

Usta tavsiye verebilirsin de ona bir lafım yok ama tavsiyen olmamış yani onu eleştirdim zaten soundmaxın bassları özellikle çok kötü anında koku yapar o cihazlar.

Hocam bütçeyi yükseltip aşırı fazla ses kalitesi istersen pridenin midleri var bakabilirsin. Dator kurşun göbek caddeyi inletirsin bulabilirsen o cihazlardan sormak istediğin soru olursa etiketle direkt buradayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı