Araba ile uzun yol için öneriler

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Hocalarım öncelikle selamünaleyküm. Biz bu yaz tatilinde araba ile uzun yol yapacağız. Aracı ben sürmeyeceğim ve yolculuğu sabah yapacağız. Beni de gündüzleri araba tutuyor. Araba tutması için önerdiğiniz haplar, uzun yol için önerdiğiziniz araba aksesuarları, arabada dinlemelik şarkılar vs. var mı?
Not: Araç 2000 model yani double teyp vs. yok önereceğiniz aksesuarlar yeni araçlar için olmasın.

Arkadaş birde motor yağı içsin, eklemleri sürtünmeden aşınmasın. (!) Sana bir şey olmaması başkalarına da bir şey olmayacağı anlamına gelmiyor. Belki ona dokunacak veya zehirleyecek. Nereden bilebilirsin?

@talha.a Yani sende dışarıyı izleyebilirsin. Dışarıyı izleyince genelde beni araba tutmuyor.

Arkadaş bir de motor yağı içsin, eklemleri sürtünmeden aşınmasın. (!) sana bir şey olmaması başkalarına da bir şey olmayacağı anlamına gelmiyor. Belki ona dokunacak veya zehirleyecek. Nereden bilebilirsin?

@talha.a yani sende dışarıyı izleyebilirsin. Dışarıyı izleyince genelde beni araba tutmuyor.

Sağ olun hocam.

Arkadaş bir de motor yağı içsin, eklemleri sürtünmeden aşınmasın. (!) sana bir şey olmaması başkalarına da bir şey olmayacağı anlamına gelmiyor. Belki ona dokunacak veya zehirleyecek. Nereden bilebilirsin?

@talha.a yani sende dışarıyı izleyebilirsin. Dışarıyı izleyince genelde beni araba tutmuyor.

Sağ olun hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum senin hepsini denemiş olman bir şeyi değiştirmiyor. Sana etki etmeyen şey başkasına edebilir. Bu tarz konularda doktor tavsiyesi daha önemlidir.

ChatGPT ne diyor?

IMG_20240610_134638.jpg

Doktor ne yapacak, 30 dakikalık etkisi olan ilaç yazar gider. Daha iyi yöntemin risklerini almak daha mantıklı.
Neyse. Tartışmaya girmeyeceğim. Benim tavsiyem doktora gitmesi. İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı