Araba ile uzun yol için öneriler

Doktor ne yapacak, 30 dakikalık etkisi olan ilaç yazar gider. Daha iyi yöntemin risklerini almak daha mantıklı.
Daha iyi yöntem benzin içmek mi hocam şaka mısınız? Motor mu bu adam?

İlaçların pek bulunduğunu görmedim, isterseniz ilaç da kullanabilirsiniz ama benzin neredeyse ömür boyu.
Öldükten sonra mide mi kalacak tabii ömür boyu.

Bu aslında benzinin içilmesinin zararlı olduğunu anlatıyor. Başına da 1 kaşık sorusunu eklemiş. Aşağıda okumayı biliyorsanız ChatGPT'nin yanlış bilgi verebileceğini yazdığını biliyorsunuzdur.

Daha iyi yöntem benzin içmek mi hocam şaka mısınız? Motor mu bu adam?

Öldükten sonra mide mi kalacak tabii ömür boyu.
Bilip bilmeden konuşmayın. Demek ki bir bildiğim var. En azından saygı gösterin.

Bu aslında benzinin içilmesinin zararlı olduğunu anlatıyor. Başına da 1 kaşık sorusunu eklemiş. Aşağıda okumayı biliyorsanız ChatGPT'nin yanlış bilgi verebileceğini yazdığını biliyorsunuzdur.

Bilip bilmeden konuşmayın. Demek ki bir bildiğim var. En azından saygı gösterin.
Özür dilerim hocam, benim sabahları boğazım çok kuru oluyor, biraz motor yağı ilen radyatör suyu karıştırıp sabah-akşam 1'er kaşık içsem sorunum çözülür mü? Doktorlar falan bişey bilmiyor hocam, sabah dediklerini yapıyorum, diğer sabah yine kuru.

Özür dilerim hocam, benim sabahları boğazım çok kuru oluyor, biraz motor yağı ilen radyatör suyu karıştırıp sabah-akşam 1'er kaşık içsem sorunum çözülür mü? Doktorlar falan bişey bilmiyor hocam, sabah dediklerini yapıyorum, diğer sabah yine kuru.
Kendi konunuzu açın.

Aklıma geldi konu sahibi için, altınıza yastık koyun rahat olun.

Az miktarda bile içilmesinin zararlı olduğundan bahsetmiş.

İçerken nefes borusuna kaçarsa olacakları düşünün.

Kendi konunuzu açın.

Aklıma geldi konu sahibi için, altınıza yastık koyun rahat olun.

Yastık alacağız hocam sağ olun.

Hocalarım saćma bir konu için tartışmaya girmenin bir faydası yok boş verin ona zarar vermemiş olabilir ama bence yine de risk almamak gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı