egeincebayy Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Arabalara ilgiliyim, oyunda olsa saatlerce araba sürebilirim. Bana bir oyun önerin arkadaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 22 Haziran 2023 #2 egeincebayy dedi: Arabalara ilgiliyim, oyunda olsa saatlerce araba sürebilirim. Bana bir oyun önerin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Euro Truck: ) American Truck
egeincebayy dedi: Arabalara ilgiliyim, oyunda olsa saatlerce araba sürebilirim. Bana bir oyun önerin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Euro Truck: ) American Truck
Fikret28 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 egeincebayy dedi: Arabalara ilgiliyim, oyunda olsa saatlerce araba sürebilirim. Bana bir oyun önerin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... ETS2 kesinlikle. Ramazan'da az sabahlamadık kuzenlerle
egeincebayy dedi: Arabalara ilgiliyim, oyunda olsa saatlerce araba sürebilirim. Bana bir oyun önerin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... ETS2 kesinlikle. Ramazan'da az sabahlamadık kuzenlerle
Berkc98 Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji Malzeme Mühendisi 22 Haziran 2023 #4 Hiç oynamadım bilmiyorum ama sanırım ETS'ye mod indirerek tır yerine araba sürebiliyorsunuz.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.965 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 22 Haziran 2023 #5 egeincebayy dedi: Arabalara ilgiliyim, oyunda olsa saatlerce araba sürebilirim. Bana bir oyun önerin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... ETS 2'ye fizikleri en dusuge cekin ve araba modu indirin, gerçekten çok sarıyor.
egeincebayy dedi: Arabalara ilgiliyim, oyunda olsa saatlerce araba sürebilirim. Bana bir oyun önerin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... ETS 2'ye fizikleri en dusuge cekin ve araba modu indirin, gerçekten çok sarıyor.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 22 Haziran 2023 #6 egeincebayy dedi: Arabalara ilgiliyim, oyunda olsa saatlerce araba sürebilirim. Bana bir oyun önerin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Euro truck simülatör modlu haliyle oynanabilir.Ayrica City car drivingte fena değil
egeincebayy dedi: Arabalara ilgiliyim, oyunda olsa saatlerce araba sürebilirim. Bana bir oyun önerin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Euro truck simülatör modlu haliyle oynanabilir.Ayrica City car drivingte fena değil
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.965 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 22 Haziran 2023 #7 Süleyman Pro dedi: Euro Truck Simulator modlu haliyle oynanabilir. Ayrica City Car Driving'te fena değil Genişletmek için tıkla... City Car Driving'te çok uzun yol yapılmıyor sanırım.
Süleyman Pro dedi: Euro Truck Simulator modlu haliyle oynanabilir. Ayrica City Car Driving'te fena değil Genişletmek için tıkla... City Car Driving'te çok uzun yol yapılmıyor sanırım.
Kayzear Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #8 Kesinlikle ETS 2. Online da lojistiğe katılırsınız hem konvoy yaparsınız hem de eğlenceli vakit geçirirsiniz samimi ortam olur.
Kesinlikle ETS 2. Online da lojistiğe katılırsınız hem konvoy yaparsınız hem de eğlenceli vakit geçirirsiniz samimi ortam olur.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 22 Haziran 2023 #10 ardacanci dedi: City Car Driving'te çok uzun yol yapılmıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet yapılmıyor fakat zevkli oyun o yüzden önerdim
ardacanci dedi: City Car Driving'te çok uzun yol yapılmıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet yapılmıyor fakat zevkli oyun o yüzden önerdim