- Makaleler
- 5
![]()
Gaman Çakmaklık Priz Dönüştürücü 220 V to 12 V Dönüştürücü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
gaman Çakmaklık Priz Dönüştürücü 220v To 12v Dönüştürücü / 220v Priz Girişini Çakmaklığa Çevirir 0.5amper yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Priz Dönüştürücü Modelleri ve Fiyatları - n11
Priz Dönüştürücü ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Priz Dönüştürücü çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Böyle şeyler var ama ne kadar verimli olur. Sorun yaşatır mı bilmem.
Bunla yapabilirsin.
Priz Dönüştürücü Modelleri ve Fiyatları - n11
Priz Dönüştürücü ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Priz Dönüştürücü çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Fikrim yok hocam.Bunları ben de gördüm hocam. Ama patlamak istemiyorum. Şöyle bu konuda bilgili birisi lazım. Yorumun için teşekkür ediyorum
Sıkıntı yaratır mı hocam? Bu konuda fikriniz var mı?
Atılan ürünler 0,5W, onlarla su ısıtıcıya sahip bir cihaz çalışmayacaktır. Cihaz üzerinde kaç W olduğuna dair bir etiket mevcut mu?
@Vito S Uygun bir 12V adaptör bulabilirseniz, çakmak girişini kesip, artı ve eksi uçlarına dikkat ederek bağlayarak kullanabilirsiniz. Ama pek ucuz bir çözüm olmayabilir. Misal;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.