Araba nasıl alınır?

Peki âbi bunlar, sonucu etkileyecek şeyler mi? Sanki boşuna konuşuyormuşum gibi geliyor bana. Alamayacağım değil mi?

Tabiikide alacaksın, kesin bir tarih veremem ama istediğin o arabayı alacaksın alamamak veya başarısızlık seçenek bile değil. Soruna gelirsem eğer, eğer ingilizcen beklediğim seviye üstündeyse ve İstanbul İzmir gibi turistik yerlerde yaşıyorsan otellerde tercümanlık yapabilirsin, şu anki durumda en iyi yol bu gözüküyor. Onun dışında birkaç yol daha var ama almak istiyorsan çalışacaksın çalışmadan hiçbir şey olmuyor

Böyle ucuz bir şey falan yok mu hiç?

2. el kilometresi fazla olmayan çok fazla araç var. Temizinin bulursanız alabilirsiniz. Ama 18 yaşına kadar çalışmak şart ne yazık ki.
Âbi bana hangi aracı tavsiye edersin ? Zâten 2 seçenek var, ya citroen ami ya da fiat topolino.

2. el kilometresi fazla olmayan çok fazla araç var. Temizinin bulursanız alabilirsiniz. Ama 18 yaşına kadar çalışmak şart ne yazık ki.
SelâmunAleyküm âbi, nasılsın ? Çalışmadan alma imkânın yok mu dersin benim için ?

Son düzenleme:
Aleykümselam, fan game oyunumun eksikleri ile uğraşıyordum mesajını görmedim . Dediğine gelirsek eğer baba parası yoksa çalışmadan almak imkansız hocam.
Oyun mu yapıyorsun ?

Aleykümselam, fan game oyunumun eksikleri ile uğraşıyordum mesajını görmedim . Dediğine gelirsek eğer baba parası yoksa çalışmadan almak imkansız hocam.
Hayırlısı olsun İnşallah. Ben de vazgeçtim zâten macbûren. Bir oyunda arkadaşın biri kuryelik yap, alırsın dedi. Ama benim de içime sinmiyor. Mantıklı değil di mi ?

Oyun mu yapıyorsun?

3. Undertale fan game oyunumu çıkartıyorum. Daha bugün bitirdim bu sefer paralı ve sağlam bir satış ve para hedefim var. YouTuber'ler ile anlaşıp reklam yapmayı düşünüyorum.

Hayırlısı olsun inşallah. Ben de vazgeçtim zâten macbûren. Bir oyunda arkadaşın biri kuryelik yap, alırsın dedi. Ama benim de içime sinmiyor. Mantıklı değil değil mi?

Eğer 18 yaşına gelir mis gibi içten yanmalı motorlu mis gibi arabamı alırım diyorsanız boş zamanlarınızda kuryelik yapmak şimdiden birikim yapmak için iyi olabilir. Kuryelikte para kazanma mantığı sanırım dağıttığın paket kadar. Dikkatli sürerim diyorsan para biriktirmeye başlamak için iyi bir yöntem. Yazın boş zamanlarında asgari ücret ile McDonald's gibi yerlerde kasiyerlik gibi işler yaparak asgari ücret kazanırsın, terfi alırsan daha fazla para kazanırsın. O zamana kadar 18 yaşına gelirsin, ehliyetini alırsın. Üstüne biraz kredi çekerek misler gibi arabanı alırsın.

Büyüyünce çalışıp almak, tıpkı bizler gibi.

Kredi çekebilecek imkanın olsa bile kenarda birikmiş paran yoksa çalışmadan araba alman mümkün değil. Çünkü krediyle arabanın tüm parasını ödeyemezsin taşıt kredisi sadece aracın ücretinin belli bir kısmını karşılar ayrıca faizleri yüksektir ve yüksek miktarda bir kredi çektiysen yaptığın vade süresine göre her ay minimum 25bin liradan 50bin liraya kadar ücret ödemen gerekebilir. Bunu karşılayacak bir maaşın olmadıktan sonra kredi çekmenin bir anlamı yok.

Kuryelik mantıklı bir iş midir âbi peki ? Evden çalışarak ne yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…