Araba nasıl parlatılır?

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba öğrenciyim Mercedes C200 gümüş gri aracım var. Pasta cila yapmadan uygun fiyata bir ürün var mı aracımı parlatacak ve bu etkiyi yıkamada falan kaybetmeyecek? Wax-sprey vs. duydum da sizden öneri almam daha doğru olur diye düşündüm.

Hızlı cila spreyler var onlara bir bak, cilalı şampuan var bazıları iyi. ama uygun pasta cila yapan yerler var en sağlıklısı 3-5 bine bulup oraya götürmek.

Vay be öğrencide C200.

Vay be öğrencide C200.

Babam galerici hocam.

Çok teşekkür ederim favoriye ekledim. Ürünü nasıl kullanmam hakkında da pek bilgi sahibi değilim. Daha doğrusu bu tarz ürünlerde bilgi sahibi değilim.
Nasıl ve ne şekilde kullanmam lazım yıkama sonrası kurutma sonrası?
Memnun musunuz siz tavsiye eder misiniz?

Hızlı cila spreyler var onlara bir bak, cilalı şampuan var bazıları iyi. Ama uygun pasta cila yapan yerler var en sağlıklısı 3-5 bine bulup oraya götürmek.

Hocam işte bana ortadaki arkadaş gibi kendisinin kullanıp işe yarayıp tavsiye ettiği şeyler lazım. Yoksa piyasada dediğiniz gibi birçok ürün var. Arkadaşımda çok satılan ürünlerden birini siyah renk Civic FD6 aracında denemişti sonuç hüsrandı. O yüzden sizin kullanıcı deneyimi + tavsiyenizi merak ettiğim için direkt ürün istedim.

Kullanımı şu şekilde,
Yıkayıp kurutuyorsunuz, bir bez ile oval hareketlerle dağıtıyorsunuz sonra temiz bir bez ile duruluyorsunuz.
Açıkçası üründen memnunum, benim araç koyu; füme renk f30.
Fırçasız süngerle yıkayınca 3-4 yıkama kadar etkinliğini koruyor; hele ilk yıkamada bahçe hortumu ile su tutunca bile tertemiz oluyor sonra etkinliği azalıyor tabi.
Fakat, uygulaması biraz zahmetli, vakit alıyor yani.
Üşenmesem her yıkamada uygularım; yani arabalar aşağı yukarı aynı büyüklükte, benim uygulamam 20 dakikayı geçiyor yıkama sonrası.

Hatırlatma: ürünü alırsanız, uygulama sırasında boyasız siyah plastik aksama gelmemesine özen gösterin; zararı yok ama felaket yağlı bir doku bırakıyor.

Çok teşekkür ederim. Peki aracı yıkadım ve kuruladım sonrasında ürünü sıka sıka bezle ovalayıp dağıtıyorum. Hepsi bu kadar mı?

Çok teşekkür ederim. Peki aracı yıkadım ve kuruladım sonrasında ürünü sıka sıka bezle ovalayıp dağıtıyorum. Hepsi bu kadar mı?
Evet doğru. Sonrasında temiz bir bez ile kalan hareleri de dağıtmalısınız.
Spreyi direk arabaya sıkmayın, camlara gelirse zor temizleniyor beze sıkabilirsiniz.

Evet doğru. Sonrasında temiz bir bez ile kalan hareleri de dağıtmalısınız.
Spreyi direk arabaya sıkmayın, camlara gelirse zor temizleniyor beze sıkabilirsiniz.

Peki sizde sizin aracın yapılmadan önce ve yapıldıktan sonraki halinin bir fotosu var mı hocam? Örnek alıp sipariş edeyim diye. Ya da sadece yapılmış halide varsa olur plaka kapatırsanız.

Peki sizde sizin aracın yapılmadan önce ve yapıldıktan sonraki halinin bir fotosu var mı hocam? Örnek alıp sipariş edeyim diye. Ya da sadece yapılmış halide varsa olur plaka kapatırsanız.
Hiç araba fotoğrafı çekmedim ama cuma günü halı saha sonrası yıkayacağım beklerseniz çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…