Araba oyunu tavsiyesi

bartuhane

Hectopat
Daha fazla  
Böyle arkada şarkımı açacağım boş vakitlerimde oynanacak, stres olmayacağım, arabamı modifeye edip drift atacağım falan, çok yükleme ekranı olmayan, kafam rahat olacak bir oyun arıyorum. Forza Horizon 4 çok öyle bir oyun değil düz araba sürüyorsun o oyunda. Acaba Underground 2 mi yüklesem diye düşünüyorum.

Merhaba. Size şu oyunları önerebilirim. Eğer beğendikleriniz olursa göz atabilirsiniz.
-The Crew 2 (Çok güzel açık dünyaya sahip ve tercihlerinize göre tamamen uygun. Ve oyunda para kazanıp araba almak çok kolay.)
-Grand Theft Auto Online (Yeni gelen araçlar ve Los Santos Tuners Update ile deneyiminiz gerçekten çok güzel olacak.)
-Need for Speed Serisi (Tercihlerinize göre NFS serisi gayet başarılıdır.)

Böyle arkada şarkımı açacağım boş vakitlerimde oynanacak, stres olmayacağım, arabamı modifeye edip drift atacağım falan, çok yükleme ekranı olmayan, kafam rahat olacak bir oyun arıyorum. Forza Horizon 4 çok öyle bir oyun değil düz araba sürüyorsun o oyunda. Acaba Underground 2 mi yüklesem diye düşünüyorum.

Kanka FH4 de yarislara girmedigin icin düz geliyor olabilir misin?

CarX Racing Online Steam'de 25TL, indirime giriyor mu bilmiyorum fakat bir 20-30 saat eğlendirir diye düşünüyorum.

Forza'da görsel modifiye azdır fakat drifte veya diğer kontrollere alışınca eğlenirsiniz.

Yazdıklarına benzer bir oyun arıyordum, Payback ilacım oldu desem yalan olmaz. Modifiyesiyle açık dünyasıyla tatmin etti beni, 20 lira olmuştu geçen fakat bitti sanırım indirim.

Yazdıklarına benzer bir oyun arıyordum, Payback ilacım oldu desem yalan olmaz. Modifiyesiyle açık dünyasıyla tatmin etti beni, 20 lira olmuştu geçen fakat bitti sanırım indirim.

Payback'te tek sorun bence araç kontrolleri, fazla basit ve gerçekten aşırı uzak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı